25 maart, 2007
Op de culinaire toer
Eén van mijn favoriete hobby's is experimenteren met allerlei verse ingrediënten in de keuken (ook reeds te lezen in vorig tekstje).
De Franse keuken met zijn Coq au vin en bouillabaisse. De Italiaanse pasta's met allerlei ingrediënten van vis, vlees, kruiden, kaas, tomaat en mozzarella, pesto, oregano, basilicum. De Oosterse wokgerechten met pikante of zuurzoete saus. Maar ook stoofkarbonaden op superoma's wijze met frietjes zijn een prikkeling voor reuk- en smaakzin.
De chefkokkin staat aan 't fornuis, vergezeld met haar 4 chefs de parties of zijn het gasten die zich laten leiden door de geur.
Koken hoeft dus geen eenmans of -vrouwse klus te zijn - met helpers is het zoveel aangenamer.
1 opmerking:
Hoi,
Dat zal niet alleen Borders naar je keuken lokken! Mooie, leuke én sprekende foto's!
Een reactie posten